Let op, geld lenen kost ook geld.

Digitale lening

We leven in het digitaal tijdperk, een laptop, smartphone, iPhone, Tablet of iPad is niet meer weg te denken uit ons leven. Altijd en overal mobiel en online… Ook in het zakelijke leven zijn digitale apparaten van groot belang. Maar digitale apparaten zijn kostelijk.

Lening voor digitale apparaten.

Banken promoten digitale leningen tegen een aantrekkelijke rentevoet. Zodoende kan de betaling van de aankoop van digitale producten en accessoires gespreid verlopen.

Als je leningen voor digitale apparaten tegenkomt, dan is deze bedoelt voor de aankoop van:

  • Een nieuwe smartphone, tablet, iPad of iPhone;
  • Een nieuwe laptop of desktop computer;
  • Een digitaal fototoestel of een televisie;

Kenmerken en voorwaarden lening digitale producten.

Een voorwaarde om zo’n digitale lening aan te gaan is dat je een offerte moet kunnen voorleggen voor de digitale toestellen die je wil aankopen. Dat is op zich niet verschillend met een autolening om te bewijzen dat de aankoop wel degelijk voor de aankoop van een wagen is.

Het soort lening is vergelijkbaar met deze van een autolening: het gaat om een lening op afbetaling maar dan gericht op kleinere bedragen. Je kan een lening aanvragen voor de volledige aankoopprijs, hetgeen handig is indien je net niet genoeg financiële middelen hebt om een voorschot te betalen op je nieuwe apparaat.

Je kan een digitale lening aangaan voor een bedrag tussen 500€ en 2.500€. De terugbetaling kan gespreid worden over een periode vanaf 3 maanden tot maximaal 24 maanden.

Bij Hello Bank! hoef je geen bestaande klant te zijn om een lening aan te vragen. Klik hier voor meer info over een digitale lening bij Hello Bank!

Rentevoet lening voor digitale apparaten.

De kostprijs wordt uitgedrukt als het jaarlijks kostenpercentage (JKP). Op die manier weet je hoeveel de lening je in totaliteit kost. Momenteel bedraagt het JKP 2,40%, wat betekend dat dit krediet interessant genoeg is om het te overwegen.
Controleer steeds het tarief voor je een aanvraag indient, de bank kan deze immers wijzigen.

Hoe kan je een digitale lening aanvragen?

Een digitale lening aanvragen kan volledig online gebeuren bij Hello Bank!. Alvorens je een aanvraag indient, kan je ook op voorhand de kostprijs simuleren. In deze simulatie kan je naar eigen wens de looptijd en het leenbedrag ingeven om een beeld te krijgen van de terugbetalingsmodaliteiten.

Wanneer de simulatie afgerond is kan je online een aanvraag indienen. Je zal een contract ontvangen per post of mail dat je getekend moet terugsturen. Het geld wordt vervolgens op je rekening gestort zodat je de aankoop kan betalen.

Nieuwe laptop, smartphone of televisie nodig, maar je hebt een krap budget? Opteer dan voor een lening bij Hello Bank! om je aankoop gespreid terug te betalen. Klik hier om een lening te simuleren (*).

(*) Representatief Voorbeeld: Lening op Afbetaling van €500,00; Looptijd is 18 maanden. Aan een JKP van 2,40% betaalt u maandelijks €28,30. Het totaal terug te betalen bedrag is €509,40.
Aan deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend. Het werkelijke bedrag kan afwijken. Vraag voor een exacte berekening een offerte aan bij bovenstaande partij.

Lenen voor een macbook of accessoires

Op zoek naar een passende lening?

leningen vergelijken op Kredietkrijgen.be