Let op, geld lenen kost ook geld.

Gastschrijver worden?

teksten schrijven

Tekschrijver worden?

Heb je kennis en interesse in de financiële sector en lijkt het je leuk om hier ook teksten over te schrijven? Neem dan gerust contact op als je interesse hebt om webredacteur te worden voor KredietKrijgen.be

Dit zoeken WIJ

KredietKrijgen.be tracht steeds de bezoekers te voorzien van unieke, nuttige en inhoudelijke sterke informatie. Voor ons is het belangrijk dat de artikelen voorzien zijn van goede inhoudelijke informatie en uniek geschreven zijn.
Een kopie van een andere site (ook al is het jouw eigen site) zullen we niet toestaan. Het artikel moet dus door jou geschreven zijn en mag ook niet elders verschenen zijn.

Artikels met informatie vanuit je eigen ervaring of kennis (dat kan van studies of professioneel werk zijn) doen het altijd goed bij lezers en verwelkomen we met open armen. Het moet dus geen verkooppraatje zijn.

Dit zijn de voordelen voor JOU

Wij krijgen dagelijks vele bezoekers. Allemaal mensen die op zoek gaan naar relevante informatie over een bepaald onderwerp. Jij kan hen hierbij helpen door artikelen van goede kwaliteit te schrijven.

Als gastschrijver vergroot je je naamsbekendheid wat altijd handig is als je zelf een eigen bedrijf hebt. Mensen leren je kennen via onze site en onthouden je naam alvast al! Als je dit wenst kunnen we ook een foto en korte omschrijving bij het artikel plaatsen.

Schrijf je graag en wil je je kennis delen? Dan is schrijven voor KredietKrijgen.be een ideale manier om je hierin uit te leven.

Beheer je zelf een website of blog? Dan komt dit ook goed uit: Wij plaatsen gratis een link naar jouw site zodat onze bezoekers ook direct naar jouw site kunnen kijken na het lezen van je gastartikel.

Contacteer ons nu!

Lijkt het je leuk of interessant om gastschrijver te worden voor onze website? Neem dan snel even contact met ons op via dit contactformulier.