Let op, geld lenen kost ook geld.

Browsing: Beleggen

Online Beleggen, iets voor u? Beleggen is de dag van vandaag mogelijk voor iedereen met de opkomst van online handelsplatformen. Toch blijft er een risico aan verbonden. Lees meer over beleggen in deze rubriek.


Beleggen

Beleggen in obligaties

Een ander bekende manier om te beleggen – die iedereen wel kent – zijn beleggingen in obligaties. Obligaties zijn ideaal in het kader van spreiding binnen een portefeuille en een goed alternatief op aandelen.

Beleggen online beleggen

Beleggen in CFD’s: Online beleggen

Je leest veel over ‘online beleggen’ op het internet. Meestal wordt er een verwijzing gemaakt naar CFD-handel via een broker, of traden met een hefboom. Maar wat is dat nu precies?

Beleggen meer rendement uit spaargeld

Sparen is ook beleggen

Wie denkt aan sparen, zal meestal denken aan het spaarboekje. In realiteit is sparen veel meer dan louter je spaargeld geparkeerd op een spaarrekening te laten staan. Termijnrekeningen, kasbons, staatsbons zijn ook een manier om te sparen.

Beleggen levensverzekering

Levensverzekeringen: Een appeltje voor de dorst.

Het aangaan van een levensverzekering is een alternatieve manier om te sparen voor de verre toekomst en tegelijkertijd kapitaal veilig te stellen voor uw kinderen. Er zijn levensverzekeringen zonder risico, maar ook mét risico. Het beleggersaspect is hier dus niet ver te zoeken.

Beleggen

Beleggingsfondsen: een veilige investering?

Wie niet echt kennis heeft van beleggen maar zijn spaargeld wil zien groeien, heeft misschien wel interesse om te investeren in een beleggingsfonds. Het komt er concreet op neer dat een beleggingsfonds een grote pot geld verzamelt van onder meer particuliere beleggers om met dat geld grote beleggingen uit te voeren.

Beleggen

Online beleggen in goud of zilver?

Goud en zilver zijn edelmetalen die het om verschillende redenen altijd goed doen. In tijden van crisis of onzekerheid durft men wel eens over te schakelen naar goud of zilver als belegging. Beleggen in goud of zilver kan op verschillende manieren, maar we lichten even de meest eenvoudige mogelijkheid toe: Online beleggen.

Beleggen

Online beleggen: ook jij kan het.

Het internet heeft het voordeel dat online beleggen beschikbaar is geworden voor iedereen. Zowel mensen met een groot budget als mensen met kleinere budgetten kunnen de dag van vandaag makkelijk beleggen. Let wel op: er blijven altijd risico’s aan verbonden. Maar hoe begin je daar nu aan?