Let op, geld lenen kost ook geld.

Browsing: Informatie kredieten en leningen

Een lening of krediet aangaan om iets aan te kopen is zeker geen schande. Schulden hebben ook niet, maar het is belangrijk dat je de ernst van de situatie inziet en tijdig het tij kan doen keren. Geld lenen is immers niet altijd de oplossing en steeds meer en meer mensen werken zich in de moeilijkheden omdat ze beschaamd zijn om hulp te vragen.

In deze rubriek kan je diverse info terugvinden over leningen en kredieten, maar ook over de aanpak van je schuldenlast.


Informatie kredieten en leningen hand schudden afspraak lening

Geld lenen van familie of vrienden

Kan je bij financiële moeilijkheden terecht bij je naasten? Als je geld kan lenen van familie of vrienden om jou verder te helpen, dan mag je daar zeker tevreden over zijn! Geld is en blijft immers een moeilijk onderwerp.

Toch is het belangrijk om te beseffen dat er op voorhand goede afspraken worden gemaakt om er voor te zorgen dat er geen discussies over ontstaan. Waarop moet je letten?

Informatie kredieten en leningen koppel huwelijk en bruidsboeket

Geld lenen voor een huwelijk mogelijk?

Een huwelijk brengt vaak kosten met zich mee, het is daarom niet verwonderlijk dat sommige mensen geld lenen om hun trouw te financieren. Niet alleen het trouwfeest maar ook een trouwjurk of de huur van een limousine kan er voor zorgen dat een huwelijk toch een groot kostenplaatje krijgt.

1 2