Let op, geld lenen kost ook geld.

Browsing: Soorten kredieten en leningen

Mogelijks heb je nood aan een lening of krediet en ben je op zoek naar alle mogelijkheden om na te gaan welk product je precies nodig hebt. Vandaar dat we een handig overzicht hebben gemaakt van veel voorkomende kredieten en leningen. Op die manier vind je hopelijk sneller waar je op zoek naar bent. Bezoek ook de website Lening.org voor nuttige tips omtrent geld lenen.

Krediet krijgen? Begin je zoektocht hier.


Soorten kredieten en leningen accordeon

Accordeonlening

Een woning kopen komt traditioneel met veel vragen over hypothecaire leningen en ook de nodige tijdsinvestering in het bezoeken van vele banken. Naast de verschillende tarieven die banken hanteren, is ook een belangrijke vraag welke soort woonlening de voorkeur geniet. We bespreken kort even de accordeonlening als alternatieve hypotheekformule.

Soorten kredieten en leningen motor lening

Motorlening

Lenen om een motor te kopen is ongeveer hetzelfde als een autolening aangaan voor een wagen te kopen. Sterker nog: Sommige autoleningen kan je gebruiken om een motor te kopen. In werkelijkheid gaat het in beide gevallen om een lening op afbetaling.

Maar waar kan je een motorlening simulatie uitvoeren? Zijn er aanbieders met interessante rentevoeten? We vatten alles nog eens samen.

Soorten kredieten en leningen geld lenen voor vakantie naar het strand

Vakantielening

Op vakantie zonder financiële zorgen? Schrik dat een vakantie op uw budget zal wegen? Laat dan niets aan het toeval over en opteer om een lening aan te gaan om uw vakantie te financieren. Lees verder en kom meer te weten over de zogenaamde vakantielening, en waar je moet op letten.

Soorten kredieten en leningen Lenen voor een macbook of accessoires

Digitale lening

We leven in het digitaal tijdperk, een laptop, smartphone, iPhone, Tablet of iPad is niet meer weg te denken uit ons leven. Altijd en overal mobiel en online… Ook in het zakelijke leven zijn digitale apparaten van groot belang. Maar digitale apparaten zijn kostelijk.

Bepaalde banken weten dit en bieden dan ook de mogelijkheid om leningen af te sluiten voor de aankoop van digitale apparaten. Maar hoe werkt dit nu, en zijn digitale leningen goedkoop?

Soorten kredieten en leningen Lenen woning renoveren

Renovatielening

Tips en info. Vind de goedkoopste renovatielening.

Een woning renoveren kost veel geld. Banken weten dit maar al te goed: De meeste grootbanken hebben in hun gamma een renovatielening. Maar wat houdt dit type lening nu precies in? Wat is dan de renovatielening Vlaamse Overheid?

We gaan even dieper in op de verbouwingslening en geven je extra tips om te besparen op je renovatie.

Soorten kredieten en leningen Groen huis

Vlaamse Energielening

Een Vlaamse energielening dient om energiebesparende aankopen te financieren. Het gaat dus bijvoorbeeld om de plaatsing van isolatie, zonnepanelen, …

Het is niet nieuw: tot 2014 kon je zulke leningen aanvragen onder de naam FRGE-lening. Wat is er veranderd, wat zijn de voorwaarden en wanneer is het interessant om een Vlaamse energielening aan te gaan?

Informatie kredieten en leningen kredieten samenvoegen

Kredieten samenvoegen

Leningen en kredieten hergroeperen tot één globaal krediet is altijd een mogelijkheid om de financiële last te verminderen. Er zijn echter ook gevaren aan verbonden waar je goed bewust van moet zijn. We trachten je uit te leggen wat het betekend om kredieten te hergroeperen.

1 2 3